top of page

Delivery & returns 

IMG_0817.jpg

Πολιτική αλλαγών 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το αγορασμένο προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί στην εταιρεία μας εντός 10 ημερών από την ημέρα παράδοσης του.  Το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, αφόρετο με το καρτελάκι του και στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη από εσάς. Επίσης, πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία μας πλήρες, με όλα τα μέρη και εξαρτήματά του. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν  και ελεγχθεί η κατάσταση του θα προχωρήσουμε στην αποστολή του νέου προϊόντος που επιθυμείτε.

Για τις αλλαγές ισχύει ο ίδιος χρόνος αναμονής που ισχύει και για την αρχική παραγγελία. 5-12 εργάσιμες ημέρες για την αποστολή μιας χειροποίητης τσάντας και 1-5 εργάσιμες ημέρες για την αποστολή μιας χειροποίητης ζώνης (Ο χρόνος μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με την περίοδο).

 

-Τα έξοδα αλλαγής και αποστολής νέου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη

-Για την αλλαγή του προϊόντος μπορείτε να προχωρήσετε σε αποστολή του δέματος με ΑCS και χρέωση παραλήπτη και κατόπιν εμείς θα προσθέσουμε το κόστος μεταφορικών υπό μορφή αντικαταβολής στη νέα σας αποστολή. Το κόστος αλλαγής είναι στο σύνολο 8,00 ευρώ (4,00 ευρώ για να επιστραφεί σε εμάς και 4,00 ευρώ για την αποστολή του νέου δέματος)

-Η χρήση της ACS προτείνεται ξεκάθαρα για τη δική σας εξυπηρέτηση και δεν είναι υποχρεωτική

-Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το αγορασμένο προϊόν με κάποιο άλλο μεγαλύτερης αξίας, θα πρέπει να καταβάλετε στην εταιρεία το πόσο της διαφοράς που προκύπτει με την παραλαβή του νέου προϊόντος. Το ποσό της διαφοράς θα προστεθεί στο κόστος μεταφορικών, που αναφέρθηκε πιο πάνω υπό μορφή αντικαταβολής

-Έξοδα τελωνείου και οποιαδήποτε άλλο έξοδο που ενδεχομένως προκύψει από χώρες του εξωτερικού επιβαρύνουν τον πελάτη

Πολιτική επιστροφών

 

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% χειροποίητα και δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας, για το λόγο αυτό δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων παρά μόνο αλλαγές. Μόνο στην περίπτωση όπου το προϊόν δεν τηρεί τα καταγεγραμμένα χαρακτηριστικά ή είναι ελαττωματικό μπορεί να το επιστραφεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε, πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, αφόρετο με το καρτελάκι του και στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη από εσάς. Επίσης, πρέπει να επιστραφεί πλήρες, με όλα τα μέρη και εξαρτήματά του. Εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές, θα σας επιστρέψουμε την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών. 

 

-Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη

-Για την επιστροφή του προϊόντος μπορείτε να προχωρήσετε σε αποστολή του δέματος με ΑCS και χρέωση παραλήπτη και κατόπιν εμείς θα αφαιρέσουμε το ποσό των 4,00 ευρώ από το ποσό επιστροφής

-Η χρήση της ACS προτείνεται ξεκάθαρα για τη δική σας εξυπηρέτηση και δεν είναι υποχρεωτική

-Έξοδα τελωνείου και οποιαδήποτε άλλο έξοδο που ενδεχομένως προκύψει από χώρες του εξωτερικού επιβαρύνουν τον πελάτη

Αποστολή εντός Ελλάδας

Η ομάδα του Individual, για την ασφαλή αποστολή και παραλαβή των προϊόντων σας, συνεργάζεται με την εταιρεία courier FIS https://fiscourier.gr/ που συνεργάζεται με ACS  https://www.acscourier.net/ για αποστολές εκτός Αττικής. Ο χρόνος  παράδοσης  εντός Ελλάδας είναι 1 εργάσιμη ημέρα. Ο χρόνος αναμονής μπορεί να αυξηθεί και σε 2 ή 3 εργάσιμες ημέρες σε περίπτωση ύπαρξης δυσμενών καιρικών συνθηκών ή απεργιών. Το ενδεικτικό κόστος αποστολής είναι 4,00 ευρώ αλλά σε περίπτωση παράδοσης σε δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει πρόσθετη χρέωση η οποία ορίζεται από το courier. Για αγορές άνω των 60,00 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Τι ισχύει σε περίπτωση αλλαγής ή απουσίας διεύθυνσης

​Η διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Εάν ο μεταφορέας δεν καταφέρει να παραδώσει τα εμπορεύματα λόγω αλλαγής ή απουσίας της διεύθυνσης, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη γνωστοποίηση του μεταφορέα ειδάλλως ο πελάτης θα χρεωθεί με επιπλέον έξοδα αποστολής.

 Τι ισχύει σε περίπτωση μη παραλαβής δέματος

Σε περίπτωση που το δέμα δεν παραληφθεί, η εταιρεία μας επωμίζεται τα μεταφορικά για την επιστροφή του δέματος στην έδρα μας. Όταν ο πελάτης θελήσει να πραγματοποιήσει μια καινούρια παραγγελία αναγνωρίζεται από το σύστημα μας ως μη συνεπής πελάτης και η παραγγελία μπορεί να γίνει δεκτή μόνο αφού πραγματοποιηθεί προπληρωμή του ποσού του προϊόντος ή των προϊόντων που επιθυμεί ο καταναλωτής. 

 

Τι ισχύει σε περίπτωση που δεν σας βρει ο διανομέας

Αν μετά από επαναλαμβανόμενες προσπάθειες ο διανομέας δεν σας βρει, το πακέτο σας κρατείται στο παράρτημα ACS της περιοχής σας για 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε οι ίδιοι από το παράρτημα ή να επικοινωνήσετε με το courier και το τμήμα απαραδότων στο 2102834111 για να κλείσετε ένα νέο ραντεβού για παράδοση του δέματος σύμφωνα με τις μέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν. Αν δεν προβείτε σε καμία από τις παραπάνω ενέργειες το δέμα, μετά την πάροδο των 7 ημερών, επιστρέφεται στην εταιρεία μας. Αν συνεχίσετε να θέλετε το προϊόν, θα χρεωθείτε πρόσθετα έξοδα μεταφορικών για την επαναποστολή του

Worldwide shipping

We ship worldwide through DHL courier. The delivery time of products in the countries of the European Union is usually 1-5 working days and outside the European Union 1-7 working days. Shipping cost depends on the weight of the items in your shopping cart. The minimum shipping cost is 15€ for a belt and 20€ for a bag!

The address declared by the customer needs to be real and valid. If the carrier fails to deliver the goods due to absence or change of address, the customer is responsible for the prompt notification of the carrier or he/she will be charged any additional cost of shipping.

Exchanges Policy

We will happily exchange your unworn product within 10 days of receipt. You can change your received item for a different size or another product of equal or greater value than the one originally purchased. The product you wish to return must be unused, unworn and in the same condition in which it was received by you with all of its components and accompanying documents. If these conditions are satisfied, we will proceed with the shipment of the new product you want.

-The waiting time is the same as that of the initial order. 5-12 working days to send a handcrafted bag and 1-5 working days to send other handcrafted accessories (waiting time may change according to the season)

-Customer is responsible for covering any price difference between the products

-Courier Expenses, customs and any other costs that might occur for the returned product are payable by the customer.

Returns Policy

If, for any reason, you are not satisfied with your order, you may return any unused products within 10 days from the date of delivery. The product you wish to return must be unused, unworn and in the same condition in which it was received by you with all of its components and accompanying documents. If these conditions are satisfied, we will refund the value of the returned product within 3 (working) days.

-Courier Expenses, customs and any other costs that might occur for the returned product are payable by the customer.

bottom of page