top of page

Delivery & returns 

Αποστολή εντός Ελλάδας

 

Η ομάδα του Individual, για την ασφαλή αποστολή και παραλαβή των προϊόντων σας, συνεργάζεται με την εταιρεία courier FIS https://fiscourier.gr/ που συνεργάζεται με ACS https://www.acscourier.net/ για αποστολές εκτός Αττικής.

Ο χρόνος  παράδοσης  εντός Ελλάδας είναι: 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Ενδεικτικό κόστος: 4 ευρώ

Στην περίπτωση δισπρόσιτων περιοχών υπάρχει πρόσθετη χρέωση η οποία ορίζεται από το courier.

Για αγορές άνω των 60 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Τι ισχύει σε περίπτωση που δεν σας βρει ο διανομέας;

Αν μετά από επαναλαμβανόμενες προσπάθειες ο διανομέας δεν σας βρει, το πακέτο σας κρατείτaι στo παράρτημα της περιοχής σας για 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αποστολής και έπειτα το επιστρέφουν σε εμάς. Αν συνεχίσετε να θέλετε το προϊόν, θα χρεωθείτε πρόσθετα έξοδα μεταφορικών.

C9BEA563-9425-4B20-A51F-2B919D8AE21F.jpe

 Τι ισχύει σε περίπτωση αλλαγής ή απουσίας διεύθυνσης

Η διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Εάν ο μεταφορέας δεν καταφέρει να παραδώσει τα εμπορεύματα λόγω αλλαγής ή απουσίας της διεύθυνσης, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη γνωστοποίηση του μεταφορέα ειδάλλως ο πελάτης θα χρεωθεί με επιπλέον έξοδα αποστολής.

 Τι ισχύει σε περίπτωση μη παραλαβής δέματος

Σε περίπτωση που το δέμα δεν παραληφθεί η εταιρεία μας επομίζεται μεταφορικά για την επιστροφη του δέματος στην έδρα μας. Όταν ο πελάτης θελήσει να πραγματοποιήσει μια καινούρια παραγγελία αναγνωρίζεται από το σύστημα μας ως μη συνεπής πελάτης και η παραγγελία μπορεί να γίνει δεχτή μόνο αφού πραγματοποιηθεί προπλήρωμη του ποσού του προιόντος ή των προιόντων που επιθυμεί ο καταναλωτής. 

Πολιτική αλλαγών 

Στην περίπτωση που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένος με το προϊόν η ομάδα του Ιndividual είναι πάντα στη διάθεση σας να επικοινωνήσετε μαζί της (email, social media, τηλεφωνικά) για να γίνει αλλαγή του προϊόντος, αν και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (αφόρετο).

Στην περίπτωση αλλαγής του προϊόντος χρεώνεστε τα μεταφορικά της επιστροφής και της νέας αποστολής. Αν σας εξυπηρετεί υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα αλλαγής στο Showroom μας (Αριστοτέλους 47 Χαλανδρι) κατόπιν συνεννοήσης.

 

Τέλος, τα προϊόντα μας είναι 100% δερμάτινα χειροποίητα και θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας για τη φροντίδα ή την μεταποίηση του προϊόντος αν και εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Πολιτική επιστροφών

H ομάδα του individual επιθυμεί οι πελάτες του να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Εάν, το προϊόν δεν τηρεί τα καταγεγραμμένα χαρακτηριστικά ή είναι ελαττωματικό , μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης . Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε, πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, αφόρετο με το καρτελάκι του και στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη από εσάς. Επίσης, πρέπει να επιστραφεί πλήρες, με όλα τα μέρη και εξαρτήματά του. Εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές, θα σας επιστρέψουμε την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.  Τα προίοντα μας δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας συνεπώς δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων σε περίπτωσεις που το προϊόν απεστάλη άρτιο και αντιπροσωπεύει τα αναλυτικά χαρακτηριστικά που αναγράφονται στο καθένα από αυτα.

 

Shipping to countries in the European Union via TNT (FEDEX courier)

The delivery time of products in the countries of the European Union is usually 1-5 working days.

Shipping cost is calculated depending on the weight of the order at the shopping cart.  The minimum cost for shipments inside the European zone is 15€.

Shipping outside the European Union

The delivery time of products to countries outside the European Union is usually 3-8 days.

Shipping costs are calculated depending on the weight of the order at the shopping cart. The minimum cost for shipments outside the European zone is 20 €.

The address declared by the customer needs to be real and valid. If the carrier is unsuccessful in their attempt to deliver the goods due to absence or change of address, the customer is responsible for the prompt notification of the carrier or he/she will be charged any additional cost of shipping.

Exchanges Policy

We will happily exchange your unworn product within 10 days of receipt. Exchanges can be made for a different size or another product of equal or greater value than the one originally purchased. All shipping costs are in the responsibility of the customer. 

 

Returns Policy

 

Individual team wants its customers completely satisfied . If, for any reason, you are not satisfied with your order, you may return any unused products within 10 days from the date of delivery. The product you wish to return must be unused, unworn and in the same condition in which it was received by you. Also must be returned complete with all of its parts and accessories. If these conditions are satisfied, we will refund the value of the returned product within 3 (working) days.

bottom of page